Victor Miron

  • 0

Victor Miron

Business Ladies Club  invită atât doamnele cât şi domnii la un nou eveniment aflat la prima  editie: „Business Ladies Conference”.

Aşa cum am promis, revenim în prim plan și vă facem cunoștință cu speakerii noștri, alături de care vom avea ocazia să ne familiarizăm cunoștințele legate cele mai importante aspecte din domeniul în care vrem să activăm.

O prezentare axată pe modul în care de la o simplă idee se poate naşte un proiect de succes va fi susţinută de, zicem noi, unul dintre cele mai creative persoane din Cluj-Napoca la momentul actual: Victor Miron.

Cine e Victor Miron?

Victor Miron semn carte și Micul Prinț Victor Miron e idealist cu inițiativă și antreprenor. Are 14 ani… de când e cititor. E  inițiatorul campaniei de provomare a lecturii Cărțile pe față și autorul cărții Cărțile pe    față, autor narator în povestea Service-ului Auto IOVI, a inițiat campania de promovare a  bunelor manier în trafic Pe drumul cel bun, a cofondat mai multe startupuri:      UseTogether, appFavorit.es și verificmasina.ro. A fost desemnat Social Media Influencer  de către Book of success.ro. Îi plac oamenii, autoironia și apusurile.

Curioşi care vor fi următorii speakeri?
Completează formularul de înscriere și fii alături de noi.

 Investiția ta? 10 RON

Te aşteaptă multe surprize şi concursuri cu premii oferite de sponsorii şi partenerii noştri.

Afisfin


Leave a Reply

Translate »