Tudor Irimiea – Speaker la “Gentlemen in Business ”

  • 0

Tudor Irimiea – Speaker la “Gentlemen in Business ”

Category : Noutăți

Piața de capital reprezintă un paradis al câștigurilor fabuloase însă necesită o atenție deosebită deoarece implică și anumite riscuri.

Ținând cont de faptul ca întreg sistemul economic e dependent de bănci și burse, o înțelegere a celor doua domenii e crucială în aprecierea climatului economic, care, bineînțeles, se transpune în succesul antreprenorial.

Tudor Irimiea,  va fi alături de noi în cadrul conferinţei Gentlemen in Business şi ne va vorbi despre importanţa educației financiare și mai ales a educației bursiere.

 tudorDescriere Tudor Irimiea

Profesie: Economist

Funcție: Președinte Invest Club, broker de acțiuni

Tudor Irimiea este președintele Invest Club, primul club de investitori din România, și broker de acțiuni la o companie clujeană, cu o experienta profesională care a debutat în domeniul bancar.

Descriere Invest Club

Invest Club este un proiect unic în tară, realizat în parteneriat cu Bursa de Valori București, si care are doua obiective: educația financiară și promovarea bursei locale. Vrem ca experientele personale și ale membrilor sa joace un rol important în atingerea obiectivelor și sa creăm premisele înțelegerii fenomenelor financiare printr-o abordare practică. Astfel vom vom angrena cat mai multe persoane dornice sa învețe ce e bursa și le vom oferi șansa de a administra portofolii, de a lua decizii investiționale și de a face predicții economice, toate acestea cu bani reali. 

Vrem ca această experientă să solidifice înțelegerea financiară, iar succesul personal în administrarea investiților sa fie ceea ce va promova acest mod de a investi.

Aşadar: 24 mai, The Office, Cluj-Napoca.

Investiţia ta? 55 RON

Înscrieri: http://goo.gl/MNUSxv

*Achiziționând biletul până în 20 mai beneficiezi de oferta “Early Bird” cu o reducere de 40%, iar investiţia ta va fi de numai 33 RON!

“Gentlemen in Business ”, o conferință pentru bărbați, organizată 100% de femei, un eveniment unic în spațiul clujean.

Locul tău este aici!

 


Leave a Reply

Translate »