Monica Soare – Managing Partner @ Artwin

  • 0

Monica Soare – Managing Partner @ Artwin

Business Ladies Club invită atât doamnele, cât şi domnii la un nou eveniment aflat la prima  ediție: „Business Ladies Conference”.

Știm că v-am făcut curioși, așa că în acestă seară anunțăm cel de-al doilea speaker ce ne va dezvălui  câteva tips and tricks-uri legate de interviul de angajare: Monica Soare

Cine e Monica Soare?

MonicaMonica Soare are peste 15 ani de experienţă în managementul resurselor umane în companii de top din domeniul FMCG şi Farma, ultimii ani dedicându-i consultanţei. Monica are o abordare pragmatică, analitică, pasiune şi energie, precum şi o experienţă vastă în managementul unor proiecte mari şi diverse în domeniul resurselor umane.
Ariile de expertiză ale Monicăi includ: strategie de resurse umane, diagnoză organizaţională, recrutare şi employer branding, managementul talentelor, compensaţii şi beneficii, training, coaching, dezvoltarea angajaţilor, schimbare organizaţională şi consultanţă.
Monica a dezvoltat şi condus numeroase proiecte în domeniul compensaţiilor: coordonare şi dezvoltare de studii salariale, strategii de compensaţii financiare şi non-financiare, proiecte de ajustare salarială, scheme de bonusare, programe de recunoaştere a angajaţilor. A coordonat peste 2000 de proiecte de recrutare atât în companii de recrutare cât şi în multinaţionale. De asemenea a lucrat cu peste 300 de manageri pentru dezvoltarea abilităţilor de coaching, atât prin dezvoltarea şi implementarea unor programe pentru creşterea abilităţilor de coaching şi feedback, cât şi coaching direct personalizat.
Absolventă a facultăţii de Finanţe Bănci din cadrul ASE Bucureşti, Monica şi-a completat studiile în domeniul resurselor umane cu un masterat în resurse umane, cursurile CIPD (Chartered Institute in Personnel Development), precum şi numeroase programe de training şi dezvoltare personală.

Curioşi care vor fi următorii doi speakeri? Fiți alături de noi și în curând veți afla!

Până atunci completează formularul de înscriere.

Investiția ta? 10 RON

Te aşteaptă multe surprize şi concursuri cu premii oferite de sponsorii şi partenerii noştri.

Afisfin


Leave a Reply

Translate »