Degustare de VIN

  • 0

Degustare de VIN

Degustare de VIN

Alături de HappyWines avem bucuria de a vă invita la un eveniment total diferit faţă de cum v-am obişnuit, şi anume o degustare de vin.

Un eveniment inedit și util unde vom învăța să apreciem un vin de calitate, cum să îl alegem în funcție de mâncarea pe care o savurăm, cum și în ce condiții se păstrează și multe altele.

Profită de acestă ocazie pentru a cunoaște mai bine tainele și ritualul vinului, la o  degustare de vin. Devino un cunoscător sau doar distrează-te la acest eveniment deosebit pe care îl organizăm în data de 19 Aprilie, la Mint Bistro, începând cu ora 19:00.

Rezervă-ți un loc: https://goo.gl/XnjPpF
Taxa de participare: 20 de lei / persoană.
Event: https://goo.gl/C6Jbpy

Happy Wines a fost fondată în anul 2014 din pură pasiune pentru vinuri. Cu o selecție activă a vinurilor, ofertă mereu improspătată, rezultată din vizitele anuale la cele mai mari târguri din Europa. Se mândresc cu peste 80 de vinuri, oferta lor încluzând atât vinuri faimoase din Italia și Franța, cât și vinuri deosebite și pline de personalitate de la producători mici, în ediții limitate, puse spre vânzare la prețuri corecte, uneori sub cele de la crame.

Vă aşteptăm cu drag şi vin!

*Locurile sunt limitate


Leave a Reply

Translate »