Business Ladies Club recrutează!

  • 0

Business Ladies Club recrutează!

Category : Noutăți

We want you in our team!

business-ladies-club

Ne mărim din nou echipa și suntem nerăbdătoare să cunoaștem tinere preocupate de dezvoltarea lor personală și profesională.

Indiferent de profilul facultății pe care o urmezi, indiferent de experiența pe care o ai în arta voluntariatului, Business Ladies Club îți oferă un mediu propice pentru o creștere constantă în lumea business.

 Alături de noi îți vei dezvolta noi abilități, vei învăța să lucrezi în echipă și cum să te adaptezi în diverse situații, îți vei mări zona de confort și vei câștiga prieteni noi.

Te invităm să faci cu noi primii tăi pași spre succes, să dai contur viselor tale și să-ți consolidezi temelia carierei tale.

Definește-te prin BLC! Drumul tău spre succes începe cu o doză potrivită de voință, ambiție și un gram de curaj.

Iată câteva motive pentru care voluntarele noastre aleg să rămână alături de noi și să investească timp, să realizăm împreună cele mai îndrăznețe proiecte:

Bianca Ofelia Comșa: „Înainte să descopăr această organizație, nu-mi găseam locul în Cluj. Eram foarte hotărâtă să fac o schimbare majoră în viața mea, începând de la oraș, până la facultate. Schimbarea a avut loc, însă într-un mod cu totul diferit decât plănuisem. Într-un singur an în care am activat în BLC, am reușit să-mi depășesc orice limită. Și nu am de gând să o iau pe alt drum! La început ușor timidă, am descoperit care sunt treptele succesului, m-am inspirat de la cele mai bune modele, am profitat de fiecare șansă oferită și am reușit să construiesc un TOT.”

Alina Lercă: ”În momentul în care am fost acceptată în BLC am știut că îmi voi testa limitele, voi evolua, voi fi o Alina într-o variantă mai bună. Privind în urmă, nu pot decât să confirm asta! Mulțumesc BLC!

Alina Loloiu: „Ceea ce nu trebuie să lipsească din viața unui student este activitatea de voluntariat, iar decizia de a activa în BLC s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune alegeri pe care le-ai făcut pentru dezvoltarea mea. Nu numai că am reușit să îmi dezvolt abilitățile și competențele deținute, ci am și descoperit unele pe care nu știam că le dețin, toate acestea într-o organizație care se bazează pe un sistem de valori cu care mă identific și pentru care pledez: demnitate, integritate și profesionalism. Nu pot afirma decât: Mulțumesc Business Ladies Club pentru încrederea și suportul acordat!”

Business Ladies Club pledează pentru integritate, demnitate și profesionalism!
Dacă te identifici cu valorile echipei noastre, aplică prin intermediul formularului până la data de 1 noiembrie 2016 și alătură-te inițiativei noastre. (formular de înscriere).

 

Oferă-ţi prilejul de a construi mai mult. Cariera ta poate începe cu noi!

business-ladies-club

 

 


Leave a Reply

Translate »