Anca Şerban – Speaker la “Gentlemen in Business ”

  • 0

Anca Şerban – Speaker la “Gentlemen in Business ”

Category : Noutăți

A fi un gentleman adevărat nu înseamnă doar a avea succes în afaceri, ci și a avea un comportament exemplar. Unul dintre lucrurile importante ale unui gentleman sunt bunele maniere. Printre acestea se numără un aspect exterior definit, o imagine bine pusă la punct și, bineînțeles, o atitudine care trebuie să primeze în orice situație.

Şi cum acest lucruri sunt foarte importante pentru voi, domnilor, vom avea deosebita oportunitate să luăm lecţii de la consultantul în maniere, Anca Şerban.

anca serban (1)

Descriere Anca Şerban

Medic dentist la bază, a schimbat trusa de consultație cu politețea. Șlefuiește în continuare personalități și apariții. Prin intermediul proiectului ManierArt, pe care l-a creat în februarie 2012, le face oamenilor cunoștință cu politețea. A avut numeroase apariții publice prin care a susținut conceptul de Lady și tot ce înseamnă bune maniere. NapocaFm a găzduit-o cu rubrica Maniera de Buzunar preț de 2 luni zilnic, cei de la DigiTv au avut-o ca invitat în singura emisiune de bune maniere din România – Bonton. Alte interviuri și discuții importante despre politețe le-a avut la Radio Guerrilla și TVR. Totodată, aduce la suprafață politețea adaptată zilelor noastre prin intermediul unor evenimente ce aduc noutate, căldură și familiaritate în librării, ceainării și restaurante. Susținătoare pasionată a conceptului de Lady a dezvoltat un Club – {Ceaiul de la ora 6} pentru doamnele care vor să trezească noblețea și să ajute la dezvoltarea societății în care trăim.”

Aşadar: 24 mai, The Office, Cluj-Napoca.

Investiţia ta? 55 RON

Înscrieri: http://goo.gl/MNUSxv

*Achiziționând biletul până în 10 mai beneficiezi de oferta “Early Bird” cu o reducere de 40%, iar investiţia ta va fi de numai 33 RON!

După înscriere, plata biletului se face în contul bancar:
RO37BTRL00401201H92855 – Business Ladies Club

“Gentlemen in Business ”, o conferință pentru bărbați, organizată 100% de femei, un eveniment unic în spațiul clujean.

Locul tău este aici!

 


Leave a Reply

Translate »