weblizar

Let’s START-up!

 Lady Today, Business Lady Tomorrow

 Lady today 5edition

Cu bucurie şi entuziasm vă invităm la cea de-a V-a ediţie a evenimentului  „Lady Today, Business Lady Tomorrow”  – un eveniment marca Business Ladies Club  – ce va avea loc în data de 25 Martie 2017, la The Office, Cluj-Napoca.

În acest an ne-am propus ca tema abordată să  înglobeze pașii unei afaceri orientate spre rezultate, purtând denumirea „Let’s START-up!”. O temă de amploare și de maxim interes pentru noul trend al prezentului în aria Business. De această dată vă invităm să vă rezervați biletul la eveniment, unde vor fi abordate teme precum:

 • Start with you
 • Create your business identity
 • Grants-European funding opportunities and business angels
 • Pick the best legal entity for your business
 • Tips and tricks for a good negotiation in business
 • Women as entrepreneurs

Ediția trecută ne-am bucurat de un succes răsunător, motiv care ne-a determinat ca anul acesta să dedicăm timp și resurse acestui proiect pentru a dezvolta un eveniment în spațiul clujean. Sperăm să ajutăm tinerii în propria dezvoltare profesională, aducând în fața lor specialiști din domeniul vizat, de la care au multe de învățat”, a declarat președintele executiv al asociației, Comșa Bianca.

Managerul acestui proiect, Gabriela Țepuș, consideră că “Eforturile depuse de echipa de organizare pentru a materializa ideile în cadrul edițiilor anterioare, s-au reflectat în numărul neașteptat de persoane care și-au dorit să calce pe urmele unei business lady. Tocmai acest impuls m-a determinat să îmi doresc să dezvoltăm de la an la an această idee, împreună cu BLC-istele implicate. Ediția a V-a va aduce idei noi, persoane noi, speakeri veritabili de la care vom afla lucruri practice.

#Investiția ta? 40 lei pentru studenți sau 55 lei pentru non-studenți

Taxa de participare include:

 • Acces la evenimentul (ediţia 5)
 • Coffee Break
 • Badge și mapă a evenimentului
 • Oportunitate de networking unde îți poți găsi noi colaboratori și crea noi legături
 • Informații de calitate din partea unor profesioniști în domeniu
 • Produse/servicii din partea sponsorilor evenimentului
 • Diplomă participare
 • + Multe alte surprize

Rezervă-ți un loc: https://goo.gl/9UG5bs

* Înscrierile se pot face până în data de 23 martie 2017, ora 20:00

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici:

Event: https://goo.gl/VRw9Et

Facebook: https://www.facebook.com/businessladiesclubclub

Lady today


Business Ladies Club și-a mărit echipa

DA! Ne-am mărit echipa!

Astăzi, 4 noiembrie, avem onoarea de a aduce în atenția dumneavoastră viitoarele business ladies. După zile întregi de interviuri și selecții, am reușit să ajungem la o decizie finală.

A fost o adevărată bucurie pentru noi, să vedem atâtea fete doritoare, motivate și entuziasmate să facă parte din echipa Business Ladies Club.

Business Ladies Club

Ardelean Anamaria-Iulia
Bragarenco Valeria
Buda Mihaela
Bunea Luminița-Maria
Codreanu Andreea-Adriana
Cozea Raluca
Cristea Alexandra-Olivia
Danciu Aurica
David Monica
Frim Ana-Maria
Hada Andra
Matei Cristina Elena
Matei Melisa
Mîra Sanda
Morait Roxana
Novac Aurelia Anca
Petruț Alexandra Nadia
Pop Anamaria Aurica
Radu Patricia
Rosca Adela
Roșca Ana
Russu Natalia
Rusu Alexandra Roxana
Sturza Giulia Larisa
Szejke Kriszta
Șandor Ramona Ioana
Tarlea Sandra
Tuns Madalina Gabriela
Țiple Andreea Claudia
Udriciuc Cristina Stefana

 

Felicitări fetelor admise, iar acum că primul pas a fost făcut, înarmați-vă cu încredere și nu ratați nicio ocazie să învățați!

Ne vedem în noua formulă luni, 7 Noiembrie, la prima Adunare Generală.

 

Welcome in our TEAM!


Business Ladies Club recrutează!

We want you in our team!

business-ladies-club

Ne mărim din nou echipa și suntem nerăbdătoare să cunoaștem tinere preocupate de dezvoltarea lor personală și profesională.

Indiferent de profilul facultății pe care o urmezi, indiferent de experiența pe care o ai în arta voluntariatului, Business Ladies Club îți oferă un mediu propice pentru o creștere constantă în lumea business.

 Alături de noi îți vei dezvolta noi abilități, vei învăța să lucrezi în echipă și cum să te adaptezi în diverse situații, îți vei mări zona de confort și vei câștiga prieteni noi.

Te invităm să faci cu noi primii tăi pași spre succes, să dai contur viselor tale și să-ți consolidezi temelia carierei tale.

Definește-te prin BLC! Drumul tău spre succes începe cu o doză potrivită de voință, ambiție și un gram de curaj.

Iată câteva motive pentru care voluntarele noastre aleg să rămână alături de noi și să investească timp, să realizăm împreună cele mai îndrăznețe proiecte:

Bianca Ofelia Comșa: “Înainte să descopăr această organizație, nu-mi găseam locul în Cluj. Eram foarte hotărâtă să fac o schimbare majoră în viața mea, începând de la oraș, până la facultate. Schimbarea a avut loc, însă într-un mod cu totul diferit decât plănuisem. Într-un singur an în care am activat în BLC, am reușit să-mi depășesc orice limită. Și nu am de gând să o iau pe alt drum! La început ușor timidă, am descoperit care sunt treptele succesului, m-am inspirat de la cele mai bune modele, am profitat de fiecare șansă oferită și am reușit să construiesc un TOT.”

Alina Lercă: ”În momentul în care am fost acceptată în BLC am știut că îmi voi testa limitele, voi evolua, voi fi o Alina într-o variantă mai bună. Privind în urmă, nu pot decât să confirm asta! Mulțumesc BLC!

Alina Loloiu: „Ceea ce nu trebuie să lipsească din viața unui student este activitatea de voluntariat, iar decizia de a activa în BLC s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune alegeri pe care le-ai făcut pentru dezvoltarea mea. Nu numai că am reușit să îmi dezvolt abilitățile și competențele deținute, ci am și descoperit unele pe care nu știam că le dețin, toate acestea într-o organizație care se bazează pe un sistem de valori cu care mă identific și pentru care pledez: demnitate, integritate și profesionalism. Nu pot afirma decât: Mulțumesc Business Ladies Club pentru încrederea și suportul acordat!”

Business Ladies Club pledează pentru integritate, demnitate și profesionalism!
Dacă te identifici cu valorile echipei noastre, aplică prin intermediul formularului până la data de 1 noiembrie 2016 și alătură-te inițiativei noastre. (formular de înscriere).

 

Oferă-ţi prilejul de a construi mai mult. Cariera ta poate începe cu noi!

business-ladies-club

 

 


Translate »