Category Archives: Noutăți

 • -

Business Ladies Club şi-a mărit echipa!

Category : Noutăți
Pentru ca weekendul să înceapă cu veşti bune, în această seară aducem în atenția dumneavoastră viitoarele business ladies. După zile întregi de interviuri și selecții, am reușit să ajungem la o decizie finală. A fost o adevărată bucurie pentru noi, să vedem atâtea fete doritoare, motivate și entuziasmate să facă parte din echipa Business Ladies Club.

Așadar, așa cum v-am promis, domnișoarele acceptate cu care ne vom întâlni în noua formulă marţi, 7 Noiembrie, la prima Adunare Generală sunt:

Nume Penume
Aciu Amalia
Aruxandrei Elena Lavinia
Barb Iuliana
Batinas Madalina
Berciu Damaris
Bora Andreea-Maria
Bot Miruna Alexandra
Butura Ana-Maria
Cociorva Olga
Costea Alexandra-Maria
Costea Violeta
Ciucanu Sabina-Ioana
Deac Andreea
Dragoste Andra-Steliana
Gongola Noemi-Kitti
Gudea Raluca-Georgiana
Harbada Anca
Hindorean Roxana Ioana
Lajtrik Alexandra
Masar Diana Maria
Muresan Roxana
Nut Ioana
Noje Bianca-Alexandra
Pasere Alexandra-Maria
Pentelescu Eliza
Pop Mariana-Madalina
Rodt-Nyradi Kinga
Sala Alexandra Gerogiana
Slevoaca Teodora
Streche Mariana-Alina
Terec Bianca-Alina
Zugravu Catalina Georgiana
Tincas Diana Florica
Firtos Roxana

 

Le mulțumim tuturor persoanelor înscrise, le felicităm pe cele care au reușit să treacă de selecții și le așteptăm și pe viitor pe cele care nu s-au regăsit pe lista afişată.

 

business ladies club si-a marit echipa


 • 0

Clujana Festa a găzduit Gala Aniversară BLC 5 ani

Category : Evenimente , Noutăți

Gala Aniversară Business Ladies Club 5 ani 

Martie 2017 a consemnat un eveniment important din istoria Asociaţiei Business Ladies Club Cluj – împlinirea a celor 5 ani de activitate în care un număr impresionant de domnişoare au avut determinarea de a face primul pas în dezvoltarea lor profesională. A fost un moment festiv marcat şi sărbătorit, cum altfel decât prin organizarea unui gale memorabile care i-a purtat numele: Gala Aniversară BLC 5 ani.

Clujana Festa

Au fost 5 ani presărați cu evenimente business care au adus laolaltă personaje cheie din lumea afacerilor cu scopul de a inspira și a împărtăși secrete profesionale generaţiei care le urmează. Au fost 5 ani în care s-au legat prietenii și s-au încheiat parteneriate de succes. Şi, nu în ultimul rând, au fost 5 ani în care multe domnișoare și-au dat seama că în spatele visurilor care prind contur se afla un minim de efort pe care fiecare dintre noi l-am depus pentru a excela în ceea ce ne-am propus.

Pentru noi este cunoscut faptul ca orice proiect îşi are originile într-o idee. Asa am dat naştere şi am conturat această zi de sărbătoare, bineinţeles, adăugând emoţie şi alte senzaţii proaspat întâlnite. Pentru această ocazie speciala, am ales un local special – Clujana Festa.

Clujana Festa

Eleganța locației s-a potrivit cu tematica evenimentului, iar căldura, ospitalitatea, respectiv atenția la detalii cu care ne-a obişnuit familia Litvinenco, a creat un spațiu de poveste. Ne place să credem că ajutorul acordat a avut ca rezultat un eveniment de înaltă calitate la care au participat membri alumnii, parteneri, speakeri şi tinerele antreprenoare care fac parte din această organizație.

 

Tort GalaEvenimentul din 26 Martie a fost presărat cu momente frumoase în care s-au decernat premii, s-au adus mulțumiri și s-a sărbătorit asa cum se cuvine, cu un tort delicios din partea partenerilor noştri de la Laboratorul Piticilor dar şi cu un meniu select pregătit minuţios de către gazdele Clujana Festa, care ne-a cucerit nu doar papilele gustative, ci şi privirile. Fericirea fetelor s-a putut citi pe zâmbetul lor deoarece acesta a fost încă un eveniment de succes marca Business Ladies Club.

Printre premiile decernate amintim:

Natalia ERMICIOI – Președinte Fondator  al Asociației Business Ladies Club Cluj

Mihaela DOBOȘERIU – Președinte de Onoare al Asociației Business Ladies Club Cluj

Nicoleta SCUTARU – Membru de Onoare al Asociației Business Ladies Club Cluj

Elena CIUPERCĂ – Membru de Onoare al Asociației Business Ladies Club Cluj

Carla-Elida COZMA  – Membru de Onoare al Asociației Business Ladies Club Cluj

Acum, în anul 2017, organizația a împlinit jumătate de deceniu și putem afirma ca de la an la an, se îndreaptă cu pași repezi spre succes. Privind in urma, cu fiecare an care a trecut se vede o evoluție îmbucurătoare, fapt care deriva din feedback-urile primite.

Cât despre locatia de vis, atmosfera creată şi privilegiul de a fi înconjurate de oameni de suflet, ne exprimam dorinţa, negru pe alb, ca această tradiţie frumoasă pe care BLC a reuşit să o intipărească în memoria multora, să fie dusă mai departe cu demnitate, integritate şi profesionalism!

Bineînţeles, în cadrul acestui eveniment festiv am avut parte și de un moment artistic a fost susţinut de către minunatele noastre colege de la Asociaţia Studentilor din Academia de Muzica Gheorghe Dima Cluj (ASAMGD), care ne-au indus o stare de linişte prin delicateţea notelor muzicale.

Încheiem prin a aduce mulţumiri speciale tuturor celor care au acceptat să fie alături de noi într-un astfel de moment, fie colaboratori, sponsori, parteneri media, colegi voluntari dar mai ales, mulţumim Clujana Festa pentru că aceasta idee a putut fi implementată într-un mod în care poate nici nu speram!

Iar pentru cei care dintre dumneavoastră nu au reuşit să ajungă la gala vă lăsăm aici câteva fotografii, realizate de Francisc Sandor, care au surprins cele mai frumoase momente din cadrul evenimentului din 26 martie – Gala Aniversară Business Ladies Club 5 ani!

Album foto aici: Gala Aniversară BLC 5 ani!

Gala BLC 5


 • 0

Let’s START-up!

Category : Evenimente , Noutăți

 Lady Today, Business Lady Tomorrow

 Lady today 5edition

Cu bucurie şi entuziasm vă invităm la cea de-a V-a ediţie a evenimentului  „Lady Today, Business Lady Tomorrow”  – un eveniment marca Business Ladies Club  – ce va avea loc în data de 25 Martie 2017, la The Office, Cluj-Napoca.

În acest an ne-am propus ca tema abordată să  înglobeze pașii unei afaceri orientate spre rezultate, purtând denumirea „Let’s START-up!”. O temă de amploare și de maxim interes pentru noul trend al prezentului în aria Business. De această dată vă invităm să vă rezervați biletul la eveniment, unde vor fi abordate teme precum:

 • Start with you
 • Create your business identity
 • Grants-European funding opportunities and business angels
 • Pick the best legal entity for your business
 • Tips and tricks for a good negotiation in business
 • Women as entrepreneurs

Ediția trecută ne-am bucurat de un succes răsunător, motiv care ne-a determinat ca anul acesta să dedicăm timp și resurse acestui proiect pentru a dezvolta un eveniment în spațiul clujean. Sperăm să ajutăm tinerii în propria dezvoltare profesională, aducând în fața lor specialiști din domeniul vizat, de la care au multe de învățat”, a declarat președintele executiv al asociației, Comșa Bianca.

Managerul acestui proiect, Gabriela Țepuș, consideră că “Eforturile depuse de echipa de organizare pentru a materializa ideile în cadrul edițiilor anterioare, s-au reflectat în numărul neașteptat de persoane care și-au dorit să calce pe urmele unei business lady. Tocmai acest impuls m-a determinat să îmi doresc să dezvoltăm de la an la an această idee, împreună cu BLC-istele implicate. Ediția a V-a va aduce idei noi, persoane noi, speakeri veritabili de la care vom afla lucruri practice.

#Investiția ta? 40 lei pentru studenți sau 55 lei pentru non-studenți

Taxa de participare include:

 • Acces la evenimentul (ediţia 5)
 • Coffee Break
 • Badge și mapă a evenimentului
 • Oportunitate de networking unde îți poți găsi noi colaboratori și crea noi legături
 • Informații de calitate din partea unor profesioniști în domeniu
 • Produse/servicii din partea sponsorilor evenimentului
 • Diplomă participare
 • + Multe alte surprize

Rezervă-ți un loc: https://goo.gl/9UG5bs

* Înscrierile se pot face până în data de 23 martie 2017, ora 20:00

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici:

Event: https://goo.gl/VRw9Et

Facebook: https://www.facebook.com/businessladiesclubclub

Lady today


Translate »