Lady Today Business Lady Tomorrow Editia a 3 – a

„Lady today, business lady tomorrow” ediţia a 3-a

În perioada 25-27 martie, s-a desfăşurat în deplin succes cea de-a treia ediţie a proiectului „Lady today, business lady tomorrow” la iniţiativa Business Ladies Club. De la bun început acest eveniment a avut ca scop participarea activă a femeilor într-un context favorabil creat. Astfel încât aceste ladies au avut ocazia să intre în contact direct atât cu experienţele şi lecţiile din business a femeilor de afaceri care au un cuvânt de spus pe piaţa clujeană, unele chiar la nivel naţional, cât şi cu ele personal, având ocazia perfectă de a face networking, de a cunoaşte mai în detaliu anumite aspecte de interes. Putem spune cu mândrie că acest scop a fost îndeplinit, am reuşit să aducem în sala de conferinţe din The Office, grupul ţintă dorit şi anume acele femei care şi-au dorit să-şi dedice timpul acestui eveniment, noi spunem: care şi-au dorit mai mult de la propria persoană. Acele femei care vor să iasă din mulţime, care îşi doresc independenţa, dar mai ales mulţumirea de sine.

png

Prima lecţie a avut în centrul discuţiei imaginea femeii în societate (scena mediului de afaceri). Deşi, o femeie doar prin prezenţa ei poate influenţa „astrele” şi aici ne referim la păreri, contracte şi negocieri, dar şi preconcepte, necesitatea de a-şi contura o imagine corectă şi integră reprezintă un lucru esenţial în mediul de afaceri contemporan. Prima zi, care a avut drept temă: Create your own brand, be unique, be a successful woman, a exemplificat acest aspect prin experienţa unor femei cu renume precum Genoveva Hossu, Geta Ungurean şi Anca Şerban. Am descoperit că nu poţi face un lucru cu maximum de randament dacă nu ai strop de pasiune. În momentul în care o persoană rămâne ţintuită locului, transformându-şi activitatea într-un proces robotizat, totul devine lipsit de sens, însă atunci când munca este înconjurată de plăcerea de a face acel lucru, totul se simplifică şi devine, spunem noi un „hobby” de succes. Acest succes la rândul său este subiectiv, fiecare conturându-l după propriile idei şi concepte, pentru că atitudinea noastră vis-a-vis de acest fapt influenţează modul de percepţie.

A doua zi, Business Woman between attitude and success, le-a avut drept promotori ale ideilor anterior schiţate, pe Sonia Nechifor, Cristina Varo şi Mihaela Vodnar, femei cu ambiţie, femei care au cunoscut succesul în propria lor viziune.

Untitled-2

A treia zi, a fost despre femeia zilelor noastre, despre femeia de afaceri care şi-a depăşit limitele, dar care a găsit un echilibru între cele trei ipostaze le numim noi. Three times woman le-a avut drept exemple pe Simona Baciu, Aurelia Cristea şi Raluca Moisi. Curajul de aţi urma visele, no matter what, dar mai ales materializarea lor reprezintă împlinirea pentru o femeie. Aceste femei au decis să-şi urmeze instinctul, au decis să înveţe de la cei mai buni, dar mai ales să nu oprească niciodată această sete de cunoaştere şi dezvoltare. Putem afirma că starea lor ne-a fost transmisă şi nouă, ambiţionându-ne şi mai ales confirmându-ne faptul că limita este la noi.

Trei zile pline de lecţii de business şi de viaţă, din care nu ne-a rămas decât să filtrăm şi să aplicăm. Pe data viitoare!

Echipa BLC


Translate »