Gentlemen in Business

EARLY BIRD
Aducem în atenţia dumneavoastră un eveniment unic în spaţiul clujean, destinat domnilor care își doresc să descopere adevărata definiție a unui gentleman desăvârșit: Gentlemen in Business

Acest eveniment inedit pentru spaţiul clujean, are ca scop furnizarea de informaţii calitative venite din partea bărbaţilor care şi-au creat deja o imagine proprie, şi-au descoperit pasiunea şi care implicit ştiu ce înseamnă valoarea banilor.

“Gentlemen in Business ”, o conferință pentru bărbați în cadrul căreia vor fi abordate teme precum: Good Manners, Body language, Business introduction, Capital Markets.

Primul subiect este menit să ofere sfaturi esențiale pentru transformarea unui bărbat într-un adevărat gentleman, întrucât în societatea contemporană bunele maniere sunt neglijate și considerate de modă veche.

Ce-a dea doua temă, body language, pune accentul pe faptul că de cele mai multe ori ne concentrăm pe cuvinte și mai puțin pe gestică, mimică și postură. Se spune că o imagine “valorează cât o mie de cuvinte” de aceea este foarte important să ne concentrăm și asupra comunicării, care, conform studiilor limbajului non-verbal reprezintă 55% , limbajul paraverbal 38% și numai 7%  limbajul verbal.

 Ultimele două subiecte au în centru mediul de afaceri, respectiv crearea unui business de succes și mijloacele de alocare a profitului aferent printr-o investiție inteligentă. Afacerile bune sunt cele care răspund unei cereri imediate. Piața de capital reprezintă un paradis al câștigurilor fabuloase însă necesită o atenție deosebită deoarece implică și anumite riscuri.

Aşadar: 24 mai, The Office, Cluj-Napoca.
Investiţia ta? 55 RON

Înscrieri: http://goo.gl/MNUSxv

Achiziționează biletul până în 10 mai și beneficiezi de oferta „Early Bird” cu o reducere de 40%.

După înscriere, plata biletului se face în contul bancar:
RO37BTRL00401201H92855 – Business Ladies Club

 “Gentlemen in Business ”, o conferință pentru bărbați, organizată 100% de femei, un eveniment unic în spațiul clujean.

Locul tău este aici!


Leave a Reply

Translate »