Category Archives: Femeie de success

 • 0

TOP 5 LUCRURI pe care o FEMEIE de Succes le face diferit

femeie de succes

A fi o LADY de succes nu înseamnă doar să porţi tocuri şi să arăţi mereu ca scoasă din cutie, ci implică multe alte lucruri. Chiar dacă şi aparenţele contează (şi încă destul de mult), este un adevărat stil de viaţă.

Dacă şi tu îţi doreşti să fii o lady de succes, echipa Business Ladies Club îţi vine în ajutor cu câteva sfaturi şi te ajută să parcurgi primii paşi în această artă a rafinamentului.

 1. O femeie de succes are încredere în forțele proprii

  Cel mai frumos lucru pe care o femeie îl poate purta este ÎNCREDEREA. Când a fost întrebată de revista Women’s Health , despre ce a ajutat- o să-și crească încrederea în sine Michelle Obama a afirmat: „Ei bine, uneori mai iau o pauză . Așa că mă voi retrage un moment din luptă , doar pentru a respira . Pentru că ceea ce am învățat este că reacția mea imediată nu poate fi reacția finală. „

 2. O femeie de succes își face timp pentru ea

  Femeile de succes  se pun pe primul loc. Nu într -un mod egoist, ci într- unul  „mă respect prea  mult să nu am timp pentru mine”. Și nu, aceasta nu înseamnă că trebuie să opriți telefonul, ci e suficient o plimbare de după-amiază , sau pur și simplu o lectură relaxantă.

 3. O femeie de succes acceptă responsabilități

  Femeile de succes își asumă responsabilitatea în fiecare domeniu al vieții lor. Dacă ceva nu merge bine, ele nu dau vina pe alții, ci încearcă să remedieze situațiile. Ele știu că merită respect, iubire și fericire.

 4. O femeie de succes are atitudine

  A fi o lady, presupune transformarea unei femei obişnuite, în una extraordinară. Cea care va fermeca pe toată lumea prin felul ei de a fi, prin atingerea ei de fluture, inteligenţă, cunoştinţe şi blândeţe. O lady o vei distinge dintr-o sută de femei.

 5. O femeie de succes știe să asculte

  O adevărată lady este reprezentată de bunătate și felul în care aceasta își transpune această calitate asupra celorlați. Vă invităm la acest eveniment pentru a descoperi toate calitățile unei adevărate lady.

Pentru a afla mai multe, vă invităm alături de dna Anca Șerban, în 16 Mai, începând cu ora 18:30 să descoperim tainele care stau la baza unei  lady de succes!

Event:  Arta de a fi o lady
Rezervă-ți un loc: https://goo.gl/Tqm2OF
Intrarea este GRATUITĂ*!

 


 • 0

Arta de a fi o Lady de Succes

lady de succes

Un lucru esențial cu care ne identificăm și pe care dorim să îl împărtăşim cu voi, doamnelor, este „Arta de a fi o lady” – de aici pornește frumusețea, de aici se construiește eleganța.

O  lady de succes emană respect prin toți porii fără a fi agresivă, este feminină și senzuală fără a deveni vulgară, dar mai ales știe că succesul ei nu se bazează pe insuccesul altcuiva.

Ştim că nu este suficient să fii femeie pentru a deveni o doamnă, de aceea echipa noastră vă oferă oportunitatea ideală pentru a descoperi secretele acestei arte.

Alături de dna Anca Șerban vă invităm în 16 Mai, începând cu ora 18:30 să descoperim tainele care stau la baza unei  lady de succes!

Intrarea este GRATUITĂ*!
Rezervă-ți un loc: https://goo.gl/Tqm2OF

Seminarul va avea loc în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Vă așteptăm cu drag!

*Locurile sunt limitate


 • 0

Business Ladies Conference

BUSINESS LADIES CONFERENCE
11 Noiembrie 2015, ediția a II-a
“A woman in a men’s world”

femeie de succes

Data de 11 Noiembrie a marcat încă un eveniment important pe scena business-ului. După succesul primei ediții, Business Ladies Club s-a întors în atentia dumneavoastră cu cea de-a doua ediție a evenimentului Business Ladies Conference.

De la an la an, progresul înregistrat, feedback-urile primite și publicul numeros, au clasat evenimentele noastre în rândul evenimentelor de elită și în agenda celor mai cunoscute femei de succes din spațiul clujean.

Tema acestei ediții a fost “A woman in a men’s world”, o temă des discutată și abordată în societatea contemporană, venită ca și contra-argument ideii conform căreia, locul femeii nu este altundeva decât acasă, având grijă de copii și de gospodărie. Am reușit să aducem pe scenă șase povești, șase perspective diferite, șase modele demne de urmat și admirat, șase femei de succes care au reușit într-o lume dominată de bărbați. Am vrut să oferim exemple, să arătăm că visurile și aspirațiile avute de mici copile se pot concretiza într-o poveste de succes.

Primul speaker al acestei conferințe a fost doamna Hedi Hoka, doctor în psihologie și autoarea bestsellerului ”Iubesc să fiu femeie”. Prezență caldă și deschisă, așa cum ne-a obișnuit până acum, doamna dr. Hedi Hoka ne-a vorbit despre mindfulness, despre cum să facem față stresului și provocărilor cotidiene și cum emoțiile negative ne pot afecta comportamentul. Prima lecție pe care am învățat-o este că cel mai import și frumos lucru pentru o femeie este de a se accepta pe sine însăși, indiferent de contextul în care se află. “Izvorul sănătății și fericirii este în minte”, spune doamna dr. Hedi Hoka, totul în viață se bazează pe felul în care reacționăm la problemele și situațiile din jurul nostru și în ce fel acestea ne influențează viața.

Cel de-al doilea speaker, la fel de drag nouă, doamna avocat și mediator, Bianca Sime, o femeie care a reușit să exceleze într-o lume a bărbaților, ne-a împărtășit din atuurile sale și ne-a învățat că pentru a avea succes avem nevoie de hotărâre și perseverență și întotdeauna trebuie să ne păstrăm în minte ținta finală și să fim pregătite să ne depășim limitele.

Omul potrivit la locul potrivit, cel de-al treilea speaker, doamna Ligia Cremene, conferențiar universitar, Life coach & Trainer în orientare profesională şi managementul schimbării, a fost alături de noi și ne-a împărtășit câteva secrete ale afirmării într-o lume a bărbaților. Cu deplina credință ca orice poate fi transformat, Ligia Cremene ne-a vorbit despre valori și recunoaștere la locul de munca, despre sănătate și frumusețe, despre apartenenta și afiliere, despre vulnerabilitate și rezistenta, creionând astfel arta de a te face auzita fără a fi dominatoare. Sfaturile sale au fost foarte utile pentru femei  de succes care lucrează în special în medii ingineresti și de IT.

Dovadă clară de ambiție și perseverență, doamna Sigina Luca, cel de-al patrulea speaker, imagine “I Love Cluj” și antreprenor, o femeie cu o personalitate puternică, ne-a impresionat prin devotamentul și curajul de a înfrunta orice situație, așa cum numai o femeie știe să facă, cu feminitate și cu zâmbetul pe buze. Succesul avut încă de tânără, au făcut din doamna Sigina Luca un model și un reper de motivație pentru  femei de succes.

Dragi ne sunt tradițiile și dragi ne sunt oamenii care promovează și îmbină modernismul zilelor noastre cu tradițiile și culturile străbunilor noștri. O femeie al cărei succes răsună din văi și până-n vale, dar totuși de-o modestie rară, o prezență carismatică și dragă, doamna Virginia Linul, cel de-al cincilea speaker, ne-a împărtășit povestea sa, etapele prin care a trecut și cum a reușit să îmbine tradiționalul, arta și modernul.

Domnișoara Andreea Voineag, ultimul, dar nu cel din urmă speaker, inginer, Team Leader şi Junior Partner, a încheiat cea de-a doua ediție a conferinței, vorbindu-ne despre atuurile și abilitățile pe care trebuie să le aibă o femeie de succes. Reușind să ajungă acolo unde si-a propus prin forțe proprii, muncă și perseverență, reprezintă un model pentru tinerele femei care încă nu și-au descoperit adevărata valoare și capacitate.

Parcă și oamenii din jur vi se par mai luminoși și deschiși la discuții în prezența dulciurilor și a unui pahar de ceai cald, în plină zi de toamnă, nu-i așa? Nelipsita sesiune de networking, în care ne-am răsfățat cu delicoasele gogoși cum numai Donuteria știe să facă, acompaniate de ceaiuri aromate, aduse cu drag de Tube – Social Chemistry, a reprezentat un prilej de socializare și destindere pentru publicul nostru.

Ziua de 11 Noiembrie a fost specială pentru noi, a reprezentat o nouă filă adăugată la povestea Business Ladies Club, o zi în care am învățat, am râs, am cunoscut și am plecat acasă cu un bagaj de cunoștințe. Nu ne rămâne decât să aplicăm toate sfaturile acumulate și să ne revedem cu bine la următoarea ediție!


Translate »