We are recruiting!

  • 0

We are recruiting!

Category : Fără categorie

Recturari 2015

We are back in business and we are looking for you!

Daca vrei să faci parte dintr-o echipă care își prețuiește principiile mai mult decât orice și prin proiectele sale aduce un plus de valoare atât prin promovarea modelelor de afaceri cât și a personajelor din spatele lor, completează acum formularul de înscriere iar noi îți deschidem porțile nenumăratelor oportunități.

Indiferent dacă urmezi cursurile unei facultăți cu profil economic sau alte profile din diverse domenii noi te invităm alături de noi să încălți pantofii potriviți și să pășești cu încredere pe treptele succesului.

Iată câteva motive pentru care voluntarele noastre aleg să rămână alături de noi și să investească timp, să realizăm împreună cele mai îndrăznețe proiecte:

Iulia Toderici: Sunt mândră că fac parte dintr-o echipă minunată, precum Business Ladies Club. Recomand şi altor fete să se înscrie în această echipă, deoarece te ajută să afli mai multe despre mediul de afaceri, despre cum să fi o femeie de succes, o femeie independentă.

Eliana Gocan: Eu definesc BLC-ul ca fiind un mediu plăcut și propice dezvoltării personale și totodată, un alt avantaj este faptul că fiecare idee sau sugestie este luata în considerare. Din punctul meu de vedere, BLC reprezinta profesionalism în adevaratul sens al cuvantului.

Bianca Bosoancă: Business Ladies Club reprezintă pentru mine o a două familie dar şi locul în care am reuşit să învăţ să mă dezvolt şi să îmbin planul profesional cu cel personal.

Adriana Erejdi: BLC înseamnă pentru mine: cunoștințe noi, dezvoltare personala continua si persoane diferite care prin dedicare reușesc sa formeze o ECHIPA minunata!

Paula Moldovan: În BLC ţi se oferă şansa să pui în practică abilităţile deţinute dar să dobândeşti şi altele noi.

Definește-te și tu prin BLC! Ingredientele complementare precum timpul, imaginația și energiile pozitive, demonstrează că schimbarea stă în mâinile noastre!

Dacă ți-am captat atenția și ți-am trezit interesul, nu mai sta pe gânduri și completează formularul de înscriere, care îți deschide drumul către cea mai demnă, integră și profesionalistă echipă!

Oferă-ţi prilejul de a construi mai mult. Cariera ta poate începe cu noi! (formular de înscriere)

Recturari 2015


Leave a Reply

Translate »