Panel cu echipa Netlogiq

  • 0

Panel cu echipa Netlogiq

Category : Fără categorie

Lady today, business lady tomorrow

Cu toţii avem măcar un ţel, un vis, însă deoarece acesta reprezintă rezultatul final, mulţi renunţă înainte de a obţine rezultatul dorit. Fiecare renunţă din diferite motive, însă există un factor comun în toate cazurile: necunoaşterea ordinii exacte a paşilor de străbătut. Deoarece tema principală a evenimentului nostru este Be SMART ONline, împreună cu Agenţia Netlogiq, am decis să vă prezentăm care sunt metodele indicate pentru a începe o promovare ONline. Cunoaşterea şi experienţa reprezintă putere, iar în cadrul evenimentului ne vor fi furnizate de către cei 3 delegaţi Netlogiq: specialistul e-commerce Adrian Ilovan, consultantul SEO Răzvan Antonescu şi nu în ultimul rând Marketing Managerul Ancuţa Bodnărescu.

Adrian IlovanAdrian Ilovan, nu este doar CEO al Netlogiq, începând cu anul 2002, ci este şi specialist, de peste 14 ani, în proiecte e-commerce de tip B2C şi B2B, în principal pe Platforma Magento.

Sarcina lui constă în principal în găsirea de soluţii e-commerce viabile pentru cerinţele şi nevoile clienţilor, în îmbunătaţirea Netlogiq, precum şi în a avea rolul de speaker la diferite conferinţe pe teme legate de e-commerce şi marketing online.

Ancuta Bodnarescu

Ancuţa Bodnărescu conduce departamentul de Marketing Online al Netlogiq. Este înnebunită după Google Analytics, dar şi după noi provocări, administrând 16 proiecte de marketing online. Ancuţa crede cu tărie că secretul atingerii acelor mai mari numere este să iubeşti ceea ce faci, iar noi suntem total de acord cu ea.

Razvan Antonescu

 

Răzvan Antonescu este un consultant specializat în audituri tehnice SEO, precum şi în strategiile lunare SEO, având o experienţă de peste 14 ani. De asemenea este specializat şi în e-commerce şi site-uri de baze de date.

 

După cum am spus, cunoaşterea şi experienţa reprezintă cea mai mare putere, iar în data de 17 Martie avem plăcerea să vă invităm la o doză triplă de putere electronică! Be there! Be SMART ONline!

 

Event: Lady today, business lady tomorrow

Completează formularul de înscriere și fii alături de noi –> http://goo.gl/Hy1ipG

Investiția ta?

Pentru că luna martie este dedicată femeilor, avem și noi un cadou pentru voi: oferta #Early_Bird*

Prețul pentru aceasta oferta este de 55 lei non-studenți și 35 lei studenți. Tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii și să îți confirmi locul prin achitarea taxei la CEC BANK SA, în contul bancar RO17CECECJ0130RON0781938 – Business Ladies Club sau la una dintre domnişoarele din echipa de organizare: Paula Șeer (manager de proiect) – 0743 020 450 sau la Roxana Stetcu – 0757 905 932

* Oferta Early Bird este valabilă până în 10 martie 2016.
** Preț întreg: 70 lei non-studenți și 45 lei studenți

Be SMART ONline!

 


Leave a Reply

Translate »