Mihai Ţăranu (Zmenta)

  • 0

Mihai Ţăranu (Zmenta)

Category : Fără categorie

Lady today, business lady tomorrow!Zmenta

Să scrii un blog pare a fi  ușor pentru cei care au  talentul de a-și exprima gândurile, însă lumea în care trăim a trecut la un alt nivel. Trecerea de la blog la video complică lucrurile, însă Mihai Ţăranu face ca totul să pară atât de uşor. Mihai, cunoscut ca Zmenta, ne va împărtăşi secretele din spatele succesului său, enigmele video-ului, online-ului, viralelor, dar şi ale publicităţii.

Mihai este video blogger și, uneori, îi  place să zică că este social media specialist & marketing consultant, dar el consideră că toată lumea e social media specialist & marketing consultant! Când i se oferă anumite campanii, el trebuie să le finiseze sau să le modifice în așa fel încât să ajungă la target-ul cerut de client, astfel având ocazia să transforme totul în ceva spectaculos şi de efect.

 În data de 17 Martie vă invităm să fiţi SMART ONline alături de noi şi să luaţi parte la cel mai mare foc de artificii digitale! Be there!

Formular de înscriere: –> http://goo.gl/Hy1ipG

Investiția ta?

Pentru că luna martie este dedicată femeilor, avem și noi un cadou pentru voi: oferta #Early_Bird*

Prețul pentru aceasta oferta este de 55 lei non-studenți și 35 lei studenți. Tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii și să îți confirmi locul prin achitarea taxei la CEC BANK SA, în contul bancar RO17CECECJ0130RON0781938 – Business Ladies Club sau la una dintre domnişoarele din echipa de organizare: Paula Șeer (manager de proiect) – 0743 020 450 sau la Roxana Stetcu – 0757 905 932

* Oferta Early Bird este valabilă până în 10 martie 2016.
** Preț întreg: 70 lei non-studenți și 45 lei studenți

Be SMART ONline!

 


Leave a Reply

Translate »