Marian Hurducaș

  • 0

Marian Hurducaș

Category : Fără categorie

Lady today, business lady tomorrow!


Marian Hurducas

“Sharing is good, and with digital technology, sharing is easy”

Nu este o noutate că epoca în care trăim, era digitală, este caracterizată de capacitatea oamenilor de a transmite informaţii fără restricţii şi de a le accesa într-un mod care era imposibil în trecut. Acum ne întrebăm cum putem noi, ca viitori oameni de afaceri, să profităm de beneficiile acestei ere digitale, dincolo de partea pur informaţională? Răspunsul îl vom afla de la  invitatul nostru, un specialist al comunicării digitale, Marian Hurducaş.

Fost jurnalist de radio, actual manager de agenție digitală. Din cei 10 ani în care a trecut prin toate formatele de radio, ultimii 3 i-a petrecut la Radio România Cluj ca editor și crainic în departametul știri.

Tot timpul a fost fan al PR-ului, al comunicării și al marketingului, domenii în care a activat inclusiv în anii de presă.

De mediul digital se preocupă de 5 ani, timp în care a coordonat sau comunicat evenimente precum TIFF și în egală măsură a lucrat cu branduri naționale din poziția de manager de comunicare.

De-a lungul timpului a susținut nenumărate traininguri și workshop-uri cu și despre comunicarea în mediul digital. În urmă cu trei ani a pus bazele Necktie Agency, specializată în comunicare digitală și producție de content, al cărui manager este în prezent.

Digital sau nu, unele informații se dezvăluie doar celor cu adevărat interesați. Ne vedem pe 17 Martie.

Înscrieri: http://www.businessladiesclub.com/inscrieri/

Event: Lady today, business lady tomorrow

Investiția ta?

Pentru că luna martie este dedicată femeilor, avem și noi un cadou pentru voi: oferta#Early_Bird*

Prețul pentru aceasta oferta este de 55 lei non-studenți și 35 lei studenți. Tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii și să îți confirmi locul prin achitarea taxei la CEC BANK SA, în contul bancar RO17CECECJ0130RON0781938 – Business Ladies Club sau la una dintre domnişoarele din echipa de organizare: Paula Șeer (manager de proiect) – 0743 020 450 sau la Roxana Stetcu – 0757 905 932

* Oferta Early Bird este valabilă până în 10 martie 2016.
** Preț întreg: 70 lei non-studenți și 45 lei studenți


Leave a Reply

Translate »