Geta Ungurean – Business Ladies Conference

  • 0

Geta Ungurean – Business Ladies Conference

Business Ladies Club invită atât doamnele, cât şi domnii la un nou eveniment aflat la prima  ediție: „Business Ladies Conference”.

Patru persoane deosebite vor veni alături de noi şi vă vor încânta cu poveştile lor legate de patru teme de actualitate din domeniile financiar, imagine, HR şi proiecte.

O prezentare despre puterea brandingului personal în raport cu brandingul propriului business va fi susţinută de către prietena noastră Geta Ungurean. Dacă aceste concepte interferează cumva, care dintre ele `deţine controlul` şi dacă numele firmei asociat cu cel al antreprenorului dă valoare companiei vom afla la conferinţa de duminică.

Cine e Geta Ungurean?

Geta Ungurean

Şi-a început cariera în domeniul bancar şi a ajuns într-un timp record să conducă una dintre agenţiile Băncii Transivania, fiind cel mai tânăr director de agenţie din ţară. După 5 ani în acest domeniu şi alţi doi în industria de wellness, a descoperit lumea antreprenoriatului şi a început să-şi construiască brandul „Geta Ungurean”, un nume cu rezonanţă în organizatarea de evenimente din Cluj.

Acceptă să împărtăşească cu cei din jur atât experienţele care i-au influenţat cariera, cât şi avantajele şi provocările statului de antreprenor. Consideră că un brand de succes necesită multă muncă, devotament şi autenticitate.

Noi îi mulţumim pentru încrederea acordată şi pentru că mizăm pe colaborările pe termen lung nu am ezitat a o invita pentru a treia oară la un eveniment marca BLC.

Completează formularul de înscriere  și fii alături de noi!

Investiția ta? 10 RON

Te aşteaptă multe surprize şi concursuri cu premii oferite de sponsorii şi partenerii noştri.
Afisfin

 


Leave a Reply

Translate »