Daniel Matei

  • 0

Daniel Matei

Category : Fără categorie

Lady today, business lady tomorrow!

Daniel Matei

Nu este o surpriză că azi toată lumea deţine un cont de facebook, dar oare câţi dintre aceştia ştiu că facebook-ul îi poate ajuta la creşterea propriei afaceri? Noi credem că foarte puţini, de aceea, în cadrul evenimentului nostru, Daniel Matei vine să ne vorbească despre campanii de Facebook Ads eficiente într-o prezentare cu tema “Bagi bani, faci bani”.

Daniel Matei este marketer online cu experiență de vânzări care utilizează cunoștințele acumulate până acum pentru a ajuta afaceri precum a ta să își seteze corect obiectivele de comunicare, promovare și vânzare online! Dezvoltă împreună cu clienții săi strategii și tactici ce îi ajută pe aceștia să își atingă aceste obiective folosind într-un mod cât mai eficient bugetul disponibil. Pe lânga asta, Daniel este Marketing Manager la Impact Hub București & Cluj, dar si trainer, din 2014 pregătind peste 250 de cursanţi pe diverse teme de marketing online.

Dacă vrei nu doar să bagi bani, dar şi să faci bani, te aşteptăm la “Lady Today, Business Lady Tomorrow” pentru cele mai profitabile sfaturi. Be SMART & Make Money!

Formular de înscriere: –> http://goo.gl/Hy1ipG

Investiția ta?

Dacă vei fi însoţită de o prietenă puteţi să vă luaţi bilet dublu și veți beneficia de o reducere de 20 % – investiția finală fiind de 72 lei pentru studente, respectiv 112 lei non-studente.

*Preț întreg: 45 lei studente / persoană, 70 lei non-studente / persoană.

Vă așteptăm!

Be SMART ONline!


Leave a Reply

Translate »