Anca Dinu

  • 0

Anca Dinu

Category : Fără categorie

Lady today, business lady tomorrow!
17 Martie 2016

Anca Dinu

 

Fără notorietate, calitatea nu este un argument suficient. Orice persoană sau companie care vrea să se impună pe piaţa unde activează are nevoie de două lucruri esenţiale: să işi facă bine treaba şi să o comunice. Ca femeie în această lume dominată de bărbaţi se accentuează în special ideea de notorietate, de răspândire a valorii pe care femeia o deţine, iar pentru a afla mai multe despre necesitatea comunicării în această lume a businessului avem alături de noi un PR Manager de succes, Anca Dinu.

I se mai spune „comunicator pe alocuri”, oficial o strigă PR Manager la Comm-ON PR&Communication Agency. Face imagine pentru alții de 3 ani, înainte a fost ea însăși imagine TV vreme de 5 din cei 10 ani de presă. E și consultant politic, și proprietar de bistro. Şi, mai nou, de drag şi dor, s-a întors şi la prima dragoste, radioul! Da, e „bolnavă” de presă şi e convinsă că nu se va face bine niciodată!

E soție și proprietară de mândru patruped, sau mândră proprietară de Paco. Are și studii, și mastere, și diplome de cursuri, acreditări și workshopuri, deși încă nu s-a prins la ce îi folosesc toate.
E olteancă get beget (născută și crescută, până la 18 ani în Craiova), temporar a fost și mitică (4 ani a rezistat în București), acum e ardeleancă vopsită, de 8 ani Clujul e acasă.

A trecut de o vârstă rotundă (nu se spune care) când poate să spună că aproape jumătate din viață a lucrat. Cealaltă jumătate e hotărâtă să și-o petreacă în Tahiti. Deocamdată, mai stă pe aici pentru a se implica în proiecte faine cu și pentru comunitate.

Dacă până acum am învăţat cum să construim o carieră de success, acum vom învăţa despre importanţa promovării unei imagini corecte şi în concordanţă cu principiile noastre. Un lucru la fel de esenţial ca şi cariera propriu zisă.

Când și unde? 17 martie 2016, The Office – Cluj-Napoca

Înscrieri: http://www.businessladiesclub.com/inscrieri/

Event: https://goo.gl/JQyaH2

Investiția ta?

Pentru că luna martie este dedicată femeilor, avem și noi un cadou pentru voi: oferta #Early_Bird*

Prețul pentru aceasta oferta este de 55 lei non-studenți și 35 lei studenți. Tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii și să îți confirmi locul prin achitarea taxei la CEC BANK SA, în contul bancar RO17CECECJ0130RON0781938 – Business Ladies Club sau la una dintre domnişoarele din echipa de organizare: Paula Șeer (manager de proiect) – 0743 020 450 sau la Roxana Stetcu – 0757 905 932

* Oferta Early Bird este valabilă până în 10 martie 2016.
** Preț întreg: 70 lei non-studenți și 45 lei studenți

 


Leave a Reply

Translate »