Alex Ursa

  • 0

Alex Ursa

Category : Fără categorie

Lady today, business lady tomorrow

Alex Ursa

În dezvoltarea şi promovarea produselor în mediul online e nevoie în permanenţă de o analiză şi o abordare pragmatică. Este destul de greu să învăţăm singuri să supravieţuim într-o junglă digitală, însă Alex Ursa va fi alături de noi şi ne va împărtăşi câteva reguli esenţiale de supravieţuire.

În prezent, Alex Ursa, este Product Owner la Paddy Power Betfair, unul din mamuţii gamblingului online la nivel global. Face parte din echipa de product care lucrează la dezvoltarea de produse de gaming. Alex are o afinitate pentru produsele destinate device-urilor mobile, în special iOS.

În trecut a fost director executiv la Netlogiq unde a lucrat la zeci de proiecte de e-commerce. Cu o experienţă de peste 5 ani în software development şi cu peste 30 de workshopuri prezentate inclusiv la evenimente internaţionale din Europa, Alex vă va răspunde la întrebări cu exemple reale din vasta sa experienţa.

Vă aşteptăm în data de 17 Martie să fim SMART ONline şi să descoperim împreună importanța analizei propriului site.

Event: Lady today, business lady tomorrow

Completează formularul de înscriere și fii alături de noi –> http://goo.gl/Hy1ipG

Investiția ta?

Pentru că luna martie este dedicată femeilor, avem și noi un cadou pentru voi: oferta #Early_Bird*

Prețul pentru aceasta oferta este de 55 lei non-studenți și 35 lei studenți. Tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii și să îți confirmi locul prin achitarea taxei la CEC BANK SA, în contul bancar RO17CECECJ0130RON0781938 – Business Ladies Club sau la una dintre domnişoarele din echipa de organizare: Paula Șeer (manager de proiect) – 0743 020 450 sau la Roxana Stetcu – 0757 905 932

* Oferta Early Bird este valabilă până în 10 martie 2016.
** Preț întreg: 70 lei non-studenți și 45 lei studenți

Be SMART ONline!

 


Leave a Reply

Translate »