Lecţie de feminitate cu Irina Irimia

  • 0

Lecţie de feminitate cu Irina Irimia

Category : Evenimente

Miercuri, 23 mai, membrele şi echipa BLC au participat la o noua întâlnire BLC, în incinta Camerei de Comerţ Cluj-Napoca.

La acest eveniment, viitoarele doamne de afaceri au avut deosebita plăcere de a cunoaste un coach şi trainer profesionist, pe Irina Irimia, fondatoarea şi deţinătoarea site-lui www.irinairimia.ro, care le-a sugerat prin intermediul training-ului, atât informaţii constructive, cât şi gânduri selecte asupra ceea ce înseamna a fi o femeie.

Datorita sălii de care am dispus, s-a creat o atmosferă asemenea mediului business, cu posibilitatea de a interacţiona liber şi deschis. În decursul orelor petrecute cu Irina, BLC-istele au aflat mici secrete despre feminitate, rafinament şi eleganţă. De asemenea, Irina le-a dat o mâna de ajutor pentru a se cunoaşte mai bine pe sine şi pentru a-şi dezvolta frumuseţea interioară, pe care, mai devreme sau mai târziu, fiecare dintre noi o descoperă.

Fetele au aflat că „intimitatea, în ciuda aparenţei liniştite şi tăcute, spune multe despre noi înşine”. Astfel, a început o luuungă discuţie despre reacţiile pe care, fiecare le subliniază într-un mod diferit şi de asemenea, despre „valorile pe care fiecare le purtăm cu noi, fără ca să ne dăm seama”.

Desigur, pe parcursul întâlnirii, BLC-istele au avut parte şi de subtile glume, care le-au făcut să zâmbească cu mare drag.

Exerciţiile de cunoaştere propuse de către Irina au dus la posibilitatea de a avea o conversaţie mai deschisă, mai relaxantă şi participantele au facut un pas înainte spre cunoaşterea mai îndeaproape a colegelor din cadrul grupului.

Dorim să mulţumim reprezentanţilor Camerei de Comerţ pentru spaţiul pus la dispoziţia noastră, în special colegei noastre, Iulia Dumitrescu. Mulţumim responsabilelor de eveniment, Mihaela Pavel şi Dariana Darida, pentru buna organizare şi de asemenea, Irinei Irimia, o desăvârşită feministă, pentru ajutorul acordat şi pentru prezenţa deosebită.

Material realizat de Timea Junian


Leave a Reply

Translate »