Introducere în etica în afaceri

  • 0

Introducere în etica în afaceri

Category : Evenimente

Miercuri, 16 mai, a avut loc cel de-al doilea eveniment din cadrul Business Ladies Club. Întâlnirea a fost găzduită de Restaurant Tonight, unde membrii noștri au avut parte de o ambianţă extrem de primitoare şi călduroasă.

Tema evenimentului a fost „Etica in afaceri”, iar responsabilele de desfăşurarea evenimentului, Timea Iszak şi Timea Junian, au interacţionat cu fetele printr-un joc de cunoaştere şi de asemenea, le-au propus să descrie o mică afacere profitabilă. Ideile BLC-istelor au fost extrem de justificate, diversificate şi aplicabile în acelaşi timp, însă doar una a fost premiată cu o atenţie din partea echipei- ideea Mihaelei Doboșeriu.

Deoarece în această săptămână tema evenimentului a fost „Etica în afaceri”, dr. Salanță Irina-Iulia, asistentă în cadrul Facultaţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor a fost alături de echipă şi de membre, desfăşurând un training pe tema respectivă, care a fost răsplătit cu recunoştiinţa şi multe zâmbete.

Alături de domnișoara Irina Salanță, BLC-istele au avut ocazia să dezbată subiecte pe tema propusă şi nu numai. În cadrul întâlnirii s-a regăsit un flux continuu de întrebări, răspunsuri obiective şi zâmbete.

Cu drag le mulţumim domnișoarei asistent dr. Salanță Irina-Iulia pentru ajutorul acordat în pregătirea membrelor BLC şi de asemenea, Restaurantului Tonight pentru ospitalitate.

Material realizat de Timea Junian


Leave a Reply

Translate »