Întâlnire cu Gabriela Popescu și Ioana Bora

  • 0

Întâlnire cu Gabriela Popescu și Ioana Bora

Category : Evenimente

Miercuri, 9 mai, s-a desfășurat prima întâlnire a BLC-istelor. Evenimentul a avut loc la cafeneaua „Doamna T”, un local select, destinat Doamnelor în special, ce îmbină atmosfera extrem de relaxantă cu sentimentul aparteneței unei alte epoci. În cadrul acestei întâlniri, BLC-istele au învățat cum trebuie să arate un make up în stil business și cum trebuie să se îmbrace o doamnă de afaceri.

Invitate speciale au fost Gabriela Popescu, expertă make up și Ioana Bora, fondatoarea www.stilistele.ro, expertă în business fashion.

După ce au fost informate în legătură cu ținutele business, fetele au fost supuse unui mini-test și au trebuit să deseneze o ținută business. Rezultatul final a fost evaluat de Ioana și fetele au primit și un feedback pentru munca pe care au depus-o.

Pe parcursul întâlnirii, alături de noi a fost și Sofi, cel mai dulce cățel, care ne făcea vizite periodice, ca să se asigure că fetele se simțeau bine.

Echipa BLC, în frunte cu responsabilul acestei ședințe, Iulia Dumitrescu, au încercat să creeze o atmosferă cât mai plăcută, astfel încât fetele să se simtă cât mai bine și să învețe cât mai multe lucruri utile și interesante.

Zilele trecute, Ioana Bora a postat pe site-ul www.stilistele.ro un articol despre întâlnirea cu Business Ladies Club, material pe care îl puteți citi făcând click aici, motiv pentru care îi mulțumim foarte mult.

Pentru următoarele săptămâni se planifică întâlniri unde vom discuta despre etica în afaceri, personal branding, etc.

Cu această ocazie, mulțumim Mariei Liliac, membru în cadrul BLC, pentru contactele pe care ni le-a oferit, trainerilor Gabriela Popescu și Ioana Bora pentru deschidere și colaborare și cafenelei „Doamna T” pentru ospitalitatea și primirea călduroasă.


Leave a Reply

Translate »