Întâlnire cu Doamna Luminița Dima

  • 0

Întâlnire cu Doamna Luminița Dima

Category : Evenimente

După o lungă vacanță, BLC-istele s-au întâlnit astăzi, 1 noiembrie la un alt eveniment util și interesant pentru ele. De data asta, e vorba de Doamna Luminița Dima, dealer „Alta Cosmetics” și reprezentanta Doamnei Monica Tatoiu.

Cancan.ro ne informează că „Monica Tatoiu revine la afacerile care au consacrat-o. Şi-a deschis o companie de cosmetice şi vrea să-şi facă fabrică. Monica Tatoiu a condus timp de 15 ani o mare companie de cosmetice, acolo unde şi-a făcut un nume în afaceri şi a devenit cunoscută publicului larg, însă a plecat în 2010 de la conducere respectivei firme. Recent, Tatoiu a luat o decizie la care nu mulţi se aşteptau: a hotărât să revină la afacerea cu produse de frumuseţe, aşa că a înfiinţat a deschis o firmă de cosmetice.„Am înfiinţat o companie de cosmetice la Sibiu, capitalul este 100% românesc şi sunt sigură că voi face trea bună. Am în plan şi deschiderea unei fabrici, dar nu acum, ci în timp„, a declarat Monica Tatoiu pentru CANCAN.ro. Ea spune că este convinsă că se va descurca, având în vedere experienţa pe care a acumulat-o de-a lungul timpului în acest domeniu. „Este ca mersul pe bicicletă, odată ce ai învăţat, nu ai cum să uiţi„.

Ca urmare a celor menționate anterior, Doamna Luminița venit de la București pentru a ne prezenta noua ofertă de cosmetice și pentru a ne vorbi despre afacerea, ce se poate naște dintr-o astfel de activitate. Mai multe informații, găsiți pe site-ul http://alta-cosmetics.ro/

Pe această cale, noi le mulțumim cu drag și le mai așteptăm pe la Cluj!

Galerie foto: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.397076570361040.84855.231678583567507&type=1

 


Leave a Reply

Translate »