Antreprenoriat Social cu Mihaela Bar

  • 0

Antreprenoriat Social cu Mihaela Bar

Category : Evenimente

Miercuri, 30 mai, a avut loc ultimul eveniment Business Ladies Club din acest semestru. Cu această ocazie, echipa a decis ca tema evenimentului să fie „Antreprenoriatul social”, întâlnirea fiind susţinută de Mihaela Bar, trainer acreditat de Ministerul Muncii şi Ministerul Învăţământului, o femeie de succes, o mamă fericită şi un model pentru societate.

Training-ul a fost organizat în incinta localului Caro din Piaţa Muzeului, unde BLC-istele au admirat influenţele vintage, datorită designului interior foarte original.

Daniela Vida şi Paul Maior au găzduit acest eveniment şi au pus la bătaie un premiu pentru concursul „Human Puzzle”, câştigătoarea premiului fiind Adela Calugar.

De asemenea, s-au format două echipe, care au motivat de ce un post de manager într-o firmă cu specializare în IT, ar fi bine să fie ocupat de o femeie sau de un bărbăt. Ei bine, la această activitate a pornit o adevarată dezbatere pe tema femei vs. barbaţi, care le-a oferit şansa BLC-istelor şă-şi exprime liber opinia.

Membrele BLC au avut deosebita ocazie de a cunoaste un trainer elitist, care în urma training-ului susţinut, le-a învăţat pe BLC-iste să îşi planifice cariera în contextul vieţii lor, precum şi să îşi stabilească obiectivele şi să-şi determine paşii pentru atingerea lor.

Mihaela a comunicat şi faptul că „fiecare dintre noi are o menire şi suntem aduşi să facem ceva pentru lume”, astfel urmând un lung dialog cu dânsa, dialog din care fiecare a putut afla ceva despre ea şi despre cei din jur.

Pe parcursul evenimentului s-a remarcat un public receptiv, prietenos, iar responsabilii evenimentului au recompensat membrele BLC cu ciocolată şi şampanie.

Dorim să mulţumim Andrei şi Clubului Caro pentru ospitalitate şi ambianţa plăcută, şi de asemenea, Doamnei Mihaela Bar pentru gânduri unice şi multitudinea zâmbetelor aduse.

Material realizat de Timea Junian


Leave a Reply

Translate »