Andrei Mutu

  • 0

Andrei Mutu

Tags :

Category : Evenimente

Lady today, business lady tomorrow!

Andrei Mutu

Toţi oamenii de afaceri ştiu că menţinerea unui brand puternic este foarte dificilă, însă până la menţinere, acesta trebuie creat, lucru deloc uşor. Andrei Mutu, iniţiatorul brandului “I Love Cluj” a decis, nu doar să ne împărtăşeasca secretele din spatele unui brand de succes, cât şi impactul online-ului în crearea unui business notoriu şi iubit de public.

Pasionat de antreprenoriat, sport, psihologie, Andrei Mutu, nu doar că este iniţiatorul brandului ”I Love Cluj”, dar a reuşit şi transformarea acestuia în cea mai mare comunitate a oraşelor din România, având peste 150.000 de fani.

Deşi se bucură de un real succes, Andrei ştie că bucuria sufletului vine din alte lucruri, de aceea se implică în numeroase proiecte pentru comunitate, lucru care ne demonstrează că este o persoană demnă de tot respectul şi stima noastră.

Persoana optimistă din fire, Andrei Mutu, crede cu tărie că România poate avea un viitor strălucit dacă se va investi în tinerii antreprenori.

Noi credem că această generaţie este schimbarea de care ţara noastră avea nevoie, dacă şi voi credeţi la fel, vă aşteptăm în data de 17 martie să descoperim împreună secretele unui viitor prosper.

Event: Lady today, business lady tomorrow

Completează formularul de înscriere și fii alături de noi –> http://goo.gl/Hy1ipG

Investiția ta?

Pentru că luna martie este dedicată femeilor, avem și noi un cadou pentru voi: oferta #Early_Bird*

Prețul pentru aceasta oferta este de 55 lei non-studenți și 35 lei studenți. Tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii și să îți confirmi locul prin achitarea taxei la CEC BANK SA, în contul bancar RO17CECECJ0130RON0781938 – Business Ladies Club sau la una dintre domnişoarele din echipa de organizare: Paula Șeer (manager de proiect) – 0743 020 450 sau la Roxana Stetcu – 0757 905 932

* Oferta Early Bird este valabilă până în 10 martie 2016.
** Preț întreg: 70 lei non-studenți și 45 lei studenți

Be SMART ONline!


Leave a Reply

Translate »