A short glance back…

  • 0

A short glance back…

Category : Evenimente


Mapa BLC

Lady today, business lady tomorrow, ediția a II-a

Dacă anul trecut, evenimentul Lady today, business lady tomorrow s-a desfășurat doar pe parcursul unei zile, anul acesta am adus proiectul la un alt nivel, revenind cu o întreagă săptămână marca BLC. În acest an, evenimentul nostru s-a bucurat de sprijin și găzduire  din partea facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Fiecare zi a proiectului a fost dedicată unui aspect important cestă la baza înființării unei afaceri (Dezvoltare personală, Marketing, Imagine, Aspecte juridice, Aspecte financiare). Ultimazi a proiectului a fost încheiată cu o gală, în cadrul căreia am avut ca și invitați speakerii, sponsorii, trainerii și participanții, gală ce a fost găzduită de

Bastionul Croitorilor.1

 

Trebuie să precizăm că suntem prima organizație studențească care a avut onoarea de a avea cupcakes-uri personalizate. Pentru asta, dorim să le mulțumim prietenilor noștri de la Alors. 

11

 

Am avut alături de noi speakeri profesioniști, personalități deosebite precum Cristina Varo, Mihaela Bar, Olga Stanciu, Călin Biriș, Geta Ungurean, Oana Luca, Carmen Cebuc, Eliade Rotariu, dar și tinerice au pus deja bazele unor afaceri și de la care am aflat cum au crescut și s-au dezvoltat ca și tineri antreprenori. Mulțumim, Bogdan Pandea, Oana Vedinaș, Grigore Borș și nu în ultimul rând, mulțumim Raisei Simionescu,  prezentatoarea evenimentului.

                                             1111                                     

    DSCN3196                  

 

Am avut deosebita onoare de a avea alături de noi peste 65 de participanți, majoritea finalizând programul „Lady today, business lady tomorrow”. Aceștia au avut parte de premii din partea sponsorilor și partenerilor noștri, dar nimic nu se compară cu valoarea dezvoltării lor personale și profesionale acumulată în decursul acestei săptămâni.

Nu în  ultimul rând, ar trebui precizat că nimic nu ar fi putut fi realizat fără membrele Business Ladies Club, care au dat dovadă de implicare, profesionalism și deosebită atenție și pentru cel mai mic detaliu.

2

Business Ladies Club pledează pentru profesionalism, demnitate și integritate. În același timp, creează un mediu propice dezvoltării personale și profesionale a viitoarelor Business Ladies, în vederea încadrării acestora în lumea afacerilor, întrucât misiunea BLC este de a familiariza tinerele cu mediul de afaceri, prin crearea unui cadru favorabil  pentru acest  lucru.

Construim punţ între generaţii de economiști și investim în valoare şi  gândire economică. Fiecare persoană din viața noastră este un mentor, de aceea nu ratăm nici o ocazie de a cunoașteși de a interacționa cu oameni noi și interesanți.

 

Pentru proiecte viitoare, ne puteți urmări pe http://www.businessladiesclub.com și pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/businessladiesclubcluj

 


Leave a Reply

Translate »