Lansarea Oficială BLC

  • 0

Lansarea Oficială BLC

Category : Despre BLC

Joi, 3 mai, a avut loc petrecerea de Deschidere a Clublui Business Ladies Club (BLC).

Evenimentul s-a desfășurat la ZAZA Caffe & Lounge, unde s-au adunat membrii echipei BLC și tinerele economiste, care au fost selectate în urma perioadei de recrutare. Circa 30 de persoane au cântat „Mulți ani trăiască”, au ciocnit câte o cupă de șampanie și au celebrat Lansarea Oficială a Clubului.

Ținută business, pantofi eleganți și subiecte strict feminine. Acestea și multe altele au făcut seara de 3 mai cu adevărat unică.

Atât pentru membrii de echipă, cât și pentru membrii noi, această petrecere a fost deosebit de importantă: fetele au discutat, s-au cunoscut între ele și cum era evident, au găsit foarte multe lucruri și subiecte în comun. De nelipsit a fost și tortul personalizat, care a îndulcit seara și i-a conferit o alură specială.

Membrii de echipă au încercat să creeze o atmosferă cât mai intimă și relaxantă, astfel încât noile colege să se simtă confortabil și plăcut.

Drept semn distinctiv, membrele de echipă/fondatoarele Clubului au purtat eșarfe personalizate cu logo-ul BLC, iar noile membre au primit câte un ecuson personalizat cu logo-ul, pe care îl vor purta în cadrul conferințelor și evenimentelor. Aceste elemente vor demonstra apartenența fetelor la acest Club.

Organizarea acestui eveniment a fost posibilă grație deschiderii spre colaborarea a Cofetăriei „Lemnul Verde”, magazinului „Divertis Shop” și nu în ultimul rând, a localului „ZAZA Caffe & Lounge”. Pe această cale, le aducem profunde mulțumiri și urări de bine.

Amintim că BLC a fost fondat de către un grup de tineri economiști, din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca și obiectivele acestuia sunt:Facilitarea accesului viitoarelor economiste la informațiile legate de mediul business. Ridicarea nivelului de dezvoltare personală și profesională a studentelor specializate în domeniul economic. Stabilirea unor relații de cooperare și colaborare între viitoarele economiste și Femeile de Afaceri din Cluj-Napoca.

Pentru a vedea mai multe poze din cadrul evenimentului, click aici!


Leave a Reply

Translate »