Cine suntem?

BLC a fost fondat în anul 2011, sub numele de Business Ladies Club, de către un grup de tinere economiste din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.

În data de 03 05 2012 a avut loc Lansarea Oficială a Clubului.

Crearea unui astfel de Club a pornit de la necesitatea dezvoltării personale și profesionale a studentelor,  prin combinarea educației formale și non-formale în contextul educației integrale.

Scopul Business Ladies Club este pregătirea viitoarelor femei în afaceri prin informare, dezvoltarea capacităţilor antreprenoriale şi punerea în practică a abilităţilor dobândite.

Business Ladies Club creează un mediu propice dezvoltării personale și profesionale a viitoarelor Business Ladies, în vederea încadrării acestora în lumea afacerilor, întrucât misiunea Business Ladies Club este de a familiariza tinerele cu mediul de afaceri, prin crearea unui cadru favorabil pentru acest lucru.

Obiectivele Business Ladies Club  sunt:

– organizarea de traininguri, conferinţe, seminarii, dezbateri şi activităţi specifice mediului business
– 80% din membrele Business Ladies Club să devină, în viitor, femei în afaceri
-crearea unor parteneriate de lungă durată şi menţinerea acestora, prin intermediul cărora se va facilita accesul tinerelor în mediul business din România
– implementarea unor proiecte în vederea dobândirii experienţei profesionale a tinerelor
– prezentarea unor modele de succes cu scopul identificării şi conturării unei imagini proprii a viitoarei femei în afaceri.

Pledăm pentru demnitate, integritate și profesionalism. Evidenţiem necesitățile reale ale dezvoltării personale și profesionale, depunem suflet și dăruire în educația noastră formală și non-formală.

Construim punţi între generaţii de economiști și investim în valoare şi gândire economică. Fiecare persoană din viața noastră este un mentor, de aceea nu ratăm nici o ocazie de a cunoaște și de a interacționa cu oameni noi și interesanți.

Punem împreună timpul, imaginația şi energiile pozitive pentru a demonstra că schimbarea este în mâinile noastre!

 


Leave a Reply

Translate »