Business Ladies Conference


Afis BLC
Business Ladies Club
invită atât doamnele cât şi domnii la un nou eveniment aflat la prima  editie: „Business Ladies Conference”.

Patru persoane deosebite (două doamne şi 2 domni), numele cărora vi le vom dezvălui curând, vor veni alături de noi şi vă vor încânta cu poveştile lor legate de patru teme de actualitate din domeniile financiar, imagine, HR şi proiecte.

 Imagine: Personal branding-ul vine mână în mână cu brandingul de companie. Aceste teme devin vitale în prezent şi asigură succesul pe termen lung.

Proiecte: Elementul central al discursului aferent departamentului va fi conceptul de creativitate și unicitate. La orice început de afacere și nu numai e nevoie de o sclipire fără de care nu poate fi atins succesul.

Financiar: Orice statut am avea, de la un simplu student, la un antreprenor de succes, puterea banului este vitală. De aceea trebuie să știm să ne realizăm bugetul personal astfel încât să reușim să ducem o viață decentă în orice postură ne-am situa. Capitalul minim necesar pentru startul unei afaceri este extrem de important.

Resurse umane: În orice postură ne-am afla: de viitori angajaţi sau angajatori, interviul de selecţie ajută la diferenţierea de cei din jur. De aceea, vă vom aduce în prim plan cateva `tips and tricks`.

Dacă v-am stârnit interesul, pentru doar 10 RON puteţi fi alături de noi, duminică 23 noiembrie la CASINO.

De precizat este faptul că vă aşteaptă multe surprize şi concursuri cu premii oferite de sponsorii şi partenerii noştri, care sunt din ce în ce mai mulţi.

Pentru înscrieri completează formularul următor –>  http://goo.gl/q6yknB

Deadline de înscriere: 19 noiembrie 2014
Atenție: LOCURILE SUNT LIMITATE!


Leave a Reply

Translate »